They say that progress illuminates the darkness. But there will always, always be darkness.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

 

Deel | 
 

 Mages: Information

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Admin
Admin


PROFILEAantal berichten : 36
Crowns : 0
Registratiedatum : 13-11-16
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Mages: Information   ma nov 14, 2016 2:59 pmMages

Mages spelen een grote rol op dit forum. Ze worden verdeeld in twee groepen; De Sorceressen (de vrouwelijke mages) en de Sorcerers (de mannelijke mages).
Maar weinig personen zijn sterk genoeg om een Sorcerer of Sorceress te worden en er wordt gezegd dat zij die het proberen, maar er niet gemaakt voor zijn gek worden.  
Sorceressen en Sorcerers worden vaak op speciale schools of sorcery getraind als ze jong zijn. Vaak is dit om ervoor te zorgen dat ze hun krachten kunnen controleren en sterker kunnen worden.

Powers van Mages
Mages kunnen de krachten van de vier element gebruiken en halen hieruit hun energie. Daarnaast kunnen ze zichzelf teleporteren en de sterkere mages kunnen zelfs portalen naar andere werelden openen of meer mensen tegelijk teleporteren. Er zijn een aantal Mages die Elementals op kunnen roepen, anderen kunnen complete bossen verbranden. Er zijn ook mages die kunnen shapeshiften. Sorceressen en Sorcerers genezen hun wonden erg snel. Ook verouderen ze minder snel dan gewone mensen. Goed opgeleide Mages zijn extreem sterk en kunnen gewone mensen in een seconde uitschakelen.
Jonge Sorcerers en Sorceressen zijn vaak een stuk zwakker, gebruiken hun magie enkel voor kleine spreuken zoals het genezen van iemand, locatiespreuken, liefdesspreuken of juist vloeken.
Veel mages halen energie uit crystallen of andere stenen en gebruiken crystallen en essences om spells te doen.
Bij een te groot gebruik aan magie in één keer kan de Mage gewond raken, ziek worden en zelfs sterven.

School of the sorcery
Op het moment zijn alle Schools of Sorcery gesloten. Mensen die worden geboren als Sorcerers of Sorceressen moeten dus zelf hun powers verbeteren of in opleiding gaan bij een Mage.

Lodge of Sorceresses
De Lodge of Sorceresses is een geheime organisatie van Sorceresses, opgericht door Philippa Eilhart. De groep was opgericht om de magie te beschermen, om te zorgen dat niemand Sorceresses kon uitschakelen. Na enkele jaren waren merendeel van de leden van de Lodge of Sorceresses echter gevangen genomen en geëxecuteerd. Pas decenia later werd de Lodge opnieuw tot leven gewekt, met dezelfde doelen; om de magie te beschermen. Echter hebben sommigen grotere doelen voor ogen.

Extra
Veel mages weten veel van alchemy en kruiden. Ze werken vaak samen met Witchers, Alchemists en Herbalists. Sommige mages werken zelf als Alchemists of Herbalists, terwijl anderen zich voordoen als mens en als mensen verder leven, zonder in hun verdere leven ook maar iets met magie te maken te hebben.
Als je kiest om een mage te bespelen, moet je je aan het volgende houden;
- Hoe ouder de mage is, hoe sterker. Jonge mages zijn dus nog helemaal niet sterk en kunnen veel wat oudere mages kunnen niet.
- Mages kunnen hun verouderingsproces op stop zetten. Hierdoor kan een mage van 300 jaar eruit zien als een 30 jarig persoon.  
- Mages worden na gebruik van magie steeds onvruchtbaarder. Op jonge leeftijd kunnen ze vaak kinderen krijgen, al hebben deze vaak defecten of ziektes, en later is de kans steeds kleiner dat ze nog kinderen krijgen.
- Mages zijn de enige personages op het hele spel die als 'pet' alles kunnen hebben. Hoe ouder en sterker, hoe groter en gevaarlijker de monsters die de Mage kan hebben kan zijn.
Voorbeeld: Een 50 jaar oude mage zou een beer, wolf of misschien zelfs een Endrega kunnen hebben.
Een 200 jaar oude mage zou beesten als Griffins, Wyverns, Fiends en Chorts kunnen hebben.
Het ligt dus aan je ervaring welke beesten je zou kunnen hebben. Het enige wezen was niet beschikbaar is voor een Mage is de Leshen.

Let op!
Je mag een Mage aanmaken tot 200 jaar. Daar boven moet je aan de admins vragen of je het idee wat je hebt met de Mage boven de 200 jaar uit mag voeren.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prelude.forumactie.com
 
Mages: Information
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prelude to War :: General :: Glossary :: Informations-
Ga naar: