They say that progress illuminates the darkness. But there will always, always be darkness.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

 

Deel | 
 

 Monsters: Information

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Admin
Admin


PROFILEAantal berichten : 36
Crowns : 0
Registratiedatum : 13-11-16
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Monsters: Information   zo nov 13, 2016 11:32 pmMonsters
Er zijn op dit forum een klein aantal monsters bespeelbaar; Succubi, werewolves, Higher vampires en Berserkers. Dit zijn de monsters die het dichtste bij mensen staan en dan ook een menselijk uiterlijk hebben. In dit topic wordt uitgelegd wat voor voordelen het bespelen van een monster heeft, maar ook de nadelen.

Succubi
Een succubus is een vrouwelijke demon die het uiterlijk van een aantrekkelijke vrouw heeft. Het zijn geen monsters met slechte bedoelingen en willen vaak helemaal niet doden, ze worden echter gedreven op sexuele lust en zonder dit kunnen ze niet leven. Bij een te veel aan energie kunnen hun slachtoffers sterven of mentaal onstabiel raken. Vooral jonge Succubi kunnen zich nog niet goed controleren.
Succubi leven vaak tussen de mensen in dorpen en steden. Ze vrezen de mensen niet en zijn vaak te vinden onder de mensen. Ze kunnen iedereen slachtoffer maken, van jong tot oud, man en vrouw.

Higher Vampires
In tegen stelling tot hun subspecies lijken higher vampires wel op mensen en is hun lust voor bloed ook wat beter gecontroleerd. Vaak hebben Higher Vampires geen slechte bedoelingen; er zijn verhalen bekend waarbij ze nooit in hun hele leven gevoed hadden op mensen. Andere Higher Vampires voeden af en toe op mensen.
Higher Vampires moet je echter niet onderschatten; ze zijn extreem sterk en snel, kunnen zowel mensen als dieren manipuleren en hebben de power van mind control, die enkel de sterkste witchers en sorceressen kunnen weerstaan. Een Higher Vampire is niet te doden door een ziekte, ouderdom, normaal mens of Witcher; ze zullen voor enkele tientalle jaren in een slaap gaan maar sterven niet. Enkel andere Higher Vampires kunnen een vermoorden zonder dat deze weer opstaat.

Berserker
Een Berserker is een wezen wat van oorsprong uit Skellige kwam. Het zijn mensen die kunnen veranderen in beren, zodra ze in het nauw gedreven zijn. Sommige Berserkers kunnen transformeren wanneer zij dat willen, maar bij veel is dit niet het geval. Berserkers lijken qua uiterlijk wel op beren, maar zijn een stuk groter en hun tanden zijn anders gevormd. Ook zijn Berserkers in hun berenvorm immuun tegen pijn en hun wonden helen vrijwel meteen. Hierdoor zijn het erg gevaarlijke wezens; ze zijn amper te doden en vaak voor hun transformatie in een rage, waardoor ze niet meer helder kunnen denken. Volgens de mythes hebben Berserkers in Skellige complete dorpen uitgemoord, dus je moet ze zeker niet onderschatten.

Werewolves
Weerwolven staan beter bekend als de beesten van de nacht; ze bezitten de bloeddorst van wolven en medogeloosheid van de mens. Ze zijn overdags mensen, maar 's nachts veranderen de wezens in grote wezens, sterker en groter dan de sterkste man van Skellige. Ze zijn nog eens extra sterk tijdens volle maan. Weerwolven zijn in de ban van een vloek; soms loopt het in de familie, soms worden mensen gebeten. In elk geval, er vanaf komen is een bijna onmogelijke opgave. Het duurt lang en is gevaarlijk voor degene die de weerwolf moet helpen, sinds het beest in zijn wolvenvorm moet zitten. Sommige weerwolven zijn helder in hun wolvenvorm, anderen zijn medogeloze moordenaren die zich de volgende morgen niets kunnen herinneren. In elk geval, ze zijn gevaarlijk.
In Skellige woont een sterkere, gevaarlijkere vorm van de weerwolf; de Ulfhedinn. Oudere Ulfhedinns heten Olrefs.

Voordelen
Het bespelen van monsters kan een voordeel hebben; je bent vaak sterker en minder snel te doden. Vaak sterven monsters ook niet van ouderdom, omdat ze simpelweg niet kunnen sterven. Ook hebben sommige monsters bepaalde krachten die interessant kunnen zijn.

Nadelen
Sommige monsters zoals Berserkers en Werewolves hebben geen controle over hun transformatie en hierdoor zijn ze extreem gevaarlijk. Als een Witcher of Witch hunter erachter komt dat je een monster bent is de kans groot dat je voor altijd gejaagd wordt, omdat je een potentieel gevaar bent. Als je iemand hebt vermoord is de kans dat je gedood of gevangen wordt nog groter.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prelude.forumactie.com
 
Monsters: Information
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prelude to War :: General :: Glossary :: Informations-
Ga naar: