They say that progress illuminates the darkness. But there will always, always be darkness.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

 

Deel | 
 

 Non-Humans: Information

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Admin
Admin


PROFILEAantal berichten : 36
Crowns : 0
Registratiedatum : 13-11-16
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Non-Humans: Information   ma nov 14, 2016 5:05 pmNon-Humans

Non-Humans is een kleine groep mens-achtigen. Ze wijken vaak wat af van normale mensen; gnomes door hun grootte, druids door hun kennis en kleine hoeveelheid magie en dopplers door hun vermogen om van vorm te veranderen. Nadat de koningen van Novigrad dachten de Mages uit Oxenfurt allemaal gevangen genomen te hebben of te hebben gedood, moesten ze een nieuw doelwit hebben. Dat werden de Non-humans. De laatste tijd worden ze over het algemeen wel met rust gelaten, maar toch worden non-humans in de stad vaak vies aangekeken.

Gnomes
Gnomes zijn dwergen met buitengewoon goede Armorer en Blacksmith kunsten. Ze staan bekend als de beste Armorers en Blacksmiths van alle werelden. Gnomes worden vaak in gnome-families geboren; echter kan het ook voorkomen dat iemand uit een normale familie het formaat van een gnome krijgt. Normaal gesproken heet zo een persoon geen gnome, maar vaak worden ze toch bij dat groepje geteld. Gnomes hebben het het zwaarste van de Non-Human groep; aan hen kan je zien dat het Non-Humans zijn, waardoor ze sneller buitengesloten worden van de mensenmassa. Daarom leven Gnomes de laatste tijd vaak in een eigen dorp, met enkel andere Gnomes.
Gnomes zijn naast buitengewoon goede Armorers en Blacksmiths ook erg goede en tactvolle vechters. Vaak hebben ze al oorlogen gewonnen door deze vechtkunsten. Echter zit hun lengte niet altijd even goed mee. Ze worden gemiddeld 1.20m.

Dopplers
Dopplers zijn wezens die kunnen transformeren in ieder persoon of wezen wat ze maar willen, wanneer ze maar willen. Ze hoeven enkel een blik op je te leggen en ze zijn binnen enkele seconden al qua uiterlijk jou. Daarbij nemen ze alles van je over; je stem, je accent en zelfs sommige van je skills. Omdat het geen illusie is, maar een echte transformatie, is het spotten van een Doppler vrijwel onmogelijk.
Naast het feit dat Dopplers eigenlijk Non-Humans zijn, hebben ze dezelfde emoties en karaktereigenschappen van mensen. Ze zijn vrijwel identiek aan mensen, afgezien van hun extra kracht.

Druids
Druids zijn personen die erg dicht bij de natuur staan. Ze hebben een gigantische kennis over alle soorten kruiden, wezens en dieren. Druids worden als non-humans beschouwd omdat ze, hoewel het weinig en veel zwakker is, net als Mages magie kunnen gebruiken. Vaak zijn het goede spells, die veel met de natuur te maken hebben. Druids leven vaak afgezonderd van de mens, in grotten die omgebouwd zijn tot huisjes voor de kleine groepen Druids die er leven.
Druids leven in een strenge samenleving, waarbij er één leider is, vaak de sterkste Druid. Als dit een man is, wordt deze Hierophant genoemd, als het een vrouw is een Flaminika. De meeste Druids komen voor op Skellige.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prelude.forumactie.com
 
Non-Humans: Information
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prelude to War :: General :: Glossary :: Informations-
Ga naar: