They say that progress illuminates the darkness. But there will always, always be darkness.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

 

Deel | 
 

 Plot

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Admin
Admin


PROFILEAantal berichten : 36
Crowns : 0
Registratiedatum : 13-11-16
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Plot   ma nov 14, 2016 6:11 pmPlot
Disclaimer: Deze rpg is inhoudelijk een mix van de game en de boeken. De timeline speelt zich echter af volgens de games, meer dan honderd jaar na The Witcher III: Wild Hunt.

1401 - Gustfields: De huidige koning, een Redanian koning, heeft besloten om de Witch hunts die in 1364 gestaakt waren opnieuw op te pakken. Zowel Non-Humans als Monsters, Witchers en Mages werden gejaagd. Veel Non-Humans vluchtten uit Oxenfurt, Witchers kwamen niet meer naar Novigrad om het overvloed aan monsters te verdelgen en de Mages besloten te gaan schuilen in Velen en Skellige. De enige groep die er iets aan besloot te doen was de Lodge of Sorceresses, die naar de Redanian koning gingen om te gaan onderhandelen. Veiligheid voor de Lodge moest gegarandeerd worden en de Lodge of Sorceresses zou de Redanian koning, zijn kasteel en zijn leger bescherming bieden. Er werd een deal gesloten, maar aan beide kanten werd er oneerlijk gespeeld; De Redanian koning hield zich niet aan hun deal en sloot verscheidene Sorceressen uit de Lodge op. De Lodge of Sorceresses had echter ook plannen. Ze wilden de Redanian koning vergiftigen en de troon zelf nemen. Beide kanten weten nog niet van elkaars verraad, maar dat zou snel aan het licht komen..
1401 - Skellige & Velen: Door de plotselingen stroom aan Non-Humans en Mages zijn veel inwoners niet echt tevreden. Hoewel er hier geen witch hunts aan de gang zijn worden de meeste normale mensen niet blij van wezens die anders zijn dan hun en dan waren de aantallen nog eens groot ook. De koningin van Skellige en de verschillende heersers in Velen laten de nieuwelingen toe in hun gebied, onder één voorwaarde. Ze moeten werken en zodra ze een misdaad begaan worden ze meteen uitgeleverd aan de Redanian koning. Veel van de burgers zijn echter nog steeds niet tevreden; ze wilden liever helemaal geen nieuwelingen bij hun in de buurt. Hierdoor raken veel van de Non-Humans afgezonderd van de mensen. Sommige Sorceressen zoeken onderdak bij de Lodge of Sorceresses; andere mages zonderen zich net zoals de Non-Humans af. De nieuwe situatie is niet volmaakt, er heerst veel ontevredenheid in Skellige en Velen. Sommige woedende burgers beginnen zelf witch hunts, andere burgers jagen de Non-Humans en Mages weg. Er zijn maar weinig burgers die de nieuwelingen verwelkomen, wat ook zorgt voor ontevredenheid en zelfs haat onder de nieuwe groep..


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prelude.forumactie.com
 
Plot
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prelude to War :: General :: Glossary :: Informations-
Ga naar: