They say that progress illuminates the darkness. But there will always, always be darkness.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

 

Deel | 
 

 Crafting components

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Admin
Admin


PROFILEAantal berichten : 36
Crowns : 0
Registratiedatum : 13-11-16
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Crafting components   vr nov 18, 2016 4:21 pmCrafting components

Amber
Amber is een crystalsoort die te vinden is in de grotten van de Skellige eilanden. Amber is erg veel waard en wordt zoals veel crystallen veelvuldig gebruikt in de magie.
Dismantle: 2x Amber dust

Amber dust
Amber dust ontstaat als een amber klein gemaakt wordt. Het wordt, zoals het dust van veel soorten crystallen, gebruikt bij het maken van Runestones en het wordt ook in de magie gebruikt.

Amethyst
Amethyst is een crystalsoort die te vinden is in de grotten van de Skellige eilanden. Amethyst is erg veel waard en wordt zoals veel crystallen veelvuldig gebruikt in de magie.
Dismantle: 2x Amethyst dust

Amethyst dust
Amethyst dust ontstaat als een Amethyst klein gemaakt wordt. Het wordt, zoals het dust van veel soorten crystallen, gebruikt bij het maken van Runestones en het wordt ook in de magie gebruikt.

Black pearl
Black peals worden voor de kust van Skellige af en toe opgedoken. De Black pearl is erg zeldzaam in vergelijking tot de normale pearl; tussen 100 normale parels zit maar één Black pearl. Het voorwerp wordt veel gebruikt in de magie.
Dismantle: 1x Black pearl dust

Black pearl dust
Black pearl dust ontstaat als een Black pearl klein gemaakt wordt. Het wordt gebruikt bij het maken van Runestones en het wordt ook in de magie gebruikt.

Coal
Coal kan gevonden worden in de moerassen van Velen, diep in de grond. Het wordt gebruikt om Steel ingots mee te maken. Kan gekocht worden bij Black smiths

Cured Leather
Cured leather is een veel gebruikt voorwerp in de maak van wapens. Kan gekocht worden bij Black smiths.
Dismantle: 2x Leather scraps

Dark Iron ore
Dark Iron ores kunnen gevonden worden in de grotten van Novigrad en Skellige. Vaak worden ze gebruikt om wapens mee te maken. Kan gekocht worden bij Black smiths.

Dark steel ingot
Dark steel ingots worden vaak gebruikt bij het maken van wapens. Kan gekocht worden bij Black smiths.
Dismantle: 1x Steel ingot

Diamond
Diamonds zijn extreem zeldzame crystallen die te vinden zijn in de grotten van Skellige. Ze worden veel gebruikt in de magie. Door hun zeldzaamheid zijn ze veel waard.
Dismantle: 1x Diamond dust

Diamond dust
Diamond dust ontstaat als een Diamond klein gemaakt wordt. Het wordt gebruikt bij het maken van Runestones en wapens. Diamond dust wordt ook in de magie gebruikt.

Dimeritium ingot
Dimeritium ingots worden gebruikt om wapens te maken die extra krachtig zijn tegen wezens wat magie gebruiken. Dimeritium ingots zijn erg zelfzaam, doordat het de laatste eeuwen veel gebruikt is. Kan gekocht worden bij Black smiths.
Dismantle: 1x Dimeritium ore

Dimeritium ore
Dimeritium ores kunnen gevonden worden in de grotten van Skellige, vaak ook nog eens diep onder de grond. Ze zijn veel waard.

Emerald
Emerald is een crystalsoort die te vinden is in de grotten van de Skellige eilanden. Emerald is erg veel waard en wordt zoals veel crystallen veelvuldig gebruikt in de magie.
Dismantle: 2x Emerald dust

Emerald dust
Emerald dust ontstaat als een Emerald klein gemaakt wordt. Het wordt, zoals het dust van veel soorten crystallen, gebruikt bij het maken van Runestones en het wordt ook in de magie gebruikt.

Glowing ore
Glowing ores kunnen in onderwater grotten in Velen gevonden worden, vaak in het diepere deel van het water. Glowing ores zijn veel waard.

Glowing ore ingot
Glowing ore ingots worden gemaakt om Dimeritium ingots te maken. Kan gekocht worden bij Black smiths.
Dismantle: 1x Glowing ore

Gold ore
Gold ores worden soms in ondergrondse mijnen gevonden. Gold ores zijn veel waard en worden gebruikt om wapens mee te maken.

Iron ingot
Iron ingots worden gebruikt om verschillende soorten wapens mee te maken. Kan worden verkocht door Black smiths.
Dismantle: 1x Iron ore

Iron ore
Iron ore is de enige soort ore die veel voorkomt. In vrijwel alle mijnen en grotten kan je Iron ores vinden. Kan worden gebruikt om andere voorwerpen mee te maken.

Leather scraps
Leather scraps worden gebruikt om veel verschillende soorten wapens mee te maken. Leather scraps kunnen worden gewonnen uit dierenpelzen. Kan ook gekocht worden bij Black smiths.
Dismantle: 3x Leather straps

Leather straps
Leather straps worden gewonnen uit Leather scraps en kunnen gebruikt worden om wapens mee te maken. Kan verkocht worden door Black smiths.

Meteorite ore
Meteorite ores worden gewonnen door uit de hemel gevallen stenen. Sommige mages en druids kunnen energie halen uit Meteorite ores om hun magie sterker te maken. Meteorite ores zijn veel waard.

Meteorite Silver ingot
Meteorite Silver ingots worden gebruikt om enkele wapens mee te maken. Kan gekocht worden bij Black smiths.
Dismantle: 1x Silver ore

Pearl
Voor de kust van Skellige kunnen oesters gevonden worden met parels erin. Parels worden gebruikt in de magie en zijn veel waard.
Dismantle: 1x Pearl dust

Pearl dust
Pearl dust ontstaat als een Pearl klein gemaakt wordt. Het wordt gebruikt bij het maken van bommen en het wordt ook in de magie gebruikt.

Ruby
Ruby is een crystalsoort die te vinden is in de grotten van de Skellige eilanden. Ruby is erg veel waard en wordt zoals veel crystallen veelvuldig gebruikt in de magie.
Dismantle: 2x Ruby dust

Ruby dust
Ruby dust ontstaat als een amber klein gemaakt wordt. Het wordt, zoals het dust van veel soorten crystallen, gebruikt bij het maken van Runestones en wapens. Het wordt ook in de magie gebruikt.

Lesser runestone
Lesser runestones worden gebruikt als basis van Runestones met magie. Lesser runestones worden vaak verkocht door Black smiths.

Sapphire
Sapphire is een crystalsoort die te vinden is in de grotten van de Skellige eilanden. Sapphire is erg veel waard en wordt zoals veel crystallen veelvuldig gebruikt in de magie.
Dismantle: 2x Sapphire dust

Sapphire dust
Sapphire dust ontstaat als een Sapphire klein gemaakt wordt. Het wordt, zoals het dust van veel soorten crystallen, gebruikt bij het maken van Runestones en wapens. Het wordt ook in de magie gebruikt.

Silk
Silk wordt gebruikt om wapens en runestones mee te maken. Kan verkocht worden door Black smiths en Merchants.

Silver ingot
Silver ingots worden gebruikt om wapens mee te maken. Kan gekocht worden bij Black smiths.
Dismantle: 1x Silver ore

Silver ore
Silver ores kunnen in mijnen en grotten in vrijwel alle gebieden gevonden worden. Het is geen zeer bijzondere ore soort.

Steel ingot
Steel ingots worden gebruikt om wapens mee te maken. Kunnen gekocht worden bij Black smiths.
Dismantle: 1x Iron ore


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prelude.forumactie.com
 
Crafting components
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prelude to War :: In game :: Shops :: Black smiths-
Ga naar: