They say that progress illuminates the darkness. But there will always, always be darkness.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

 

Deel | 
 

 Monster remains

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Admin
Admin


PROFILEAantal berichten : 36
Crowns : 0
Registratiedatum : 13-11-16
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Monster remains   wo nov 16, 2016 7:27 pmHerbs


Alghoul Bone Marrow
Zodra je een Alghoul gedood hebt kan je Alghoul Bone Marrow winnen van het lichaam van het monster. Te koop bij Alchemists.
Dismantle: 1x Monster blood, 1x Monster bone

Alghoul Claw
Alghoul Claws kunnen verwijderd worden en gebruikt worden om verschillende nieuwe voorwerpen mee te creëren. Te koop bij Alchemists.
Dismantle: 1x Monster claw

Arachas eyes
Zodra je een Arachas gedood hebt kun je de ogen verwijderen en gebruiken om andere voorwerpen van te craften. Te koop bij Alchemists.
Dismantle: 1x Monster eyes

Arachas Venom
Arachas Venom kan worden afgetapt bij Venomous Arachas en kan worden gebruikt om andere voorwerpen mee te maken. Te koop bij Alchemists.
Dismantle: 1x Venom Extract

Basilisk Hide
Basilisks hebben een extreem harde huid die gebruikt kan worden om verschillende soorten armor te maken. Daarbij is het erg veel waard. Te koop bij Alchemists.
Dismantle: 1x Monster plate, 1x Chitin Scale

Cave Troll liver
Een cave troll liver kan gebruikt worden om verschillende voorwerpen van te maken. Alchemists verkopen Cave Troll livers.
Dismantle: 1x Monster blood, 1x Monster liver

Chort hide
Chort hide kan geloot worden als je een Chort hebt gedood en kan gebruikt worden om voorwerpen te maken. Chort hide is erg veel waard.
Dismantle: 1x Monster hide, 1x Monster hair

Cockatrice Stomach
Een Cockatrice liver kan gebruikt worden om verschillende voorwerpen van te maken. Alchemists verkopen Cocatrice livers.
Dismantle: 1x Monster blood, 1x Monster liver

Crystalized Essence
Crystalized Essence is nergens te vinden, maar kan wel gekocht worden bij Alchemists. Is een veelgezocht goedje wat gebruikt wordt door veel Mages.
Dismantle: 1x Monster Essence

Dark Essence
Dark Essence is te krijgen van Nightwraiths en is veel waard. Kan gekocht worden bij Alchemists. Wordt soms gebruikt bij magische spreuken door Mages.
Dismantle: 1x Monster Essence

Drowner brain
Drowner brain is te verkrijgen na het doden van een Drowner en kan worden gebruikt om andere voorwerpen mee te maken.
Dismantle: 1x Monster brain, 1x Monster blood

Drowner tongue
Zodra je een Drowner hebt gedood kan je een Drowner tongue nemen. Dit Alchemy voorwerp kan worden gebruikt om andere voorwerpen mee te maken.
Dismantle: 1x Monster Tongue, 1x Monster Saliva

Endrega Embryo
Een Endrega Embryo is de ongeboren baby van een Endrega. Kan worden gebruikt om andere voorwerpen mee te maken. Wordt ook verkocht door Alchemists.
Dismantle: 1x Monster Egg, 1x Monster Essence

Essence of Wraith
Essence of Wraith is een goedje wat je kan aftappen van een dode Wraith. Kan worden verkocht door Alchemists en wordt vaak gebruikt voor magische spreuken door Mages.
Dismantle: 1x Monster Essence

Fiend's eye
Fiend's eye is een alchemy voorwerp dat veel waard is. Kan worden gebruikt om andere voorwerpen mee te maken. Wordt verkocht door Alchemists.
Dismantle: 1x Monster eye, 1x Monster hair

Foglet teeth
Foglet Teeth is een alchemy voorwerp die gebruikt wordt om andere voorwerpen mee te maken. Wordt verkocht door Alchemists.
Dismantle: 1x Monster tooth

Forktail hide
Forktail hebben een extreem harde huid die gebruikt kan worden om verschillende soorten armor te maken. Daarbij is het erg veel waard. Te koop bij Alchemists.
Dismantle: 1x Monster plate, 1x Chitin scale

Gargoyle Dust
Gargoyle Dust is een Alchemy voorwerp die wordt gebruikt om wapens en armor mee te maken. Is een veelgezocht voorwerp door Blacksmiths en Armorers. Het is daarom ook veel waard.
Dismantle: 1x Powdered Monster Tissue

Gargoyle Heart
Gargoyle Heart is een Alchemy voorwerp die wordt gebruikt om andere voorwerpen mee te maken. Is een veelgezocht voorwerp door Blacksmiths en Armorers. Het is daarom ook veel waard.
Dismantle: 1x Monster heart, 1x Powdered Monster Tissue

Ghoul's Blood
Ghoul's Blood kan worden afgetapt van een dode Ghoul en worden gebruikt om andere voorwerpen mee te maken.
Dismantle: 1x Monster blood

Harpy Egg
Harpy eggs kunnen uit de nesten van Harpy's gestolen worden en gebruikt worden om andere voorwerpen mee te maken. Kijk wel uit, want in de buurt van Harpy nests zijn vaak heel erg veel Harpy's die het niet accepteren als je hun eieren steelt.
Dismantle: 1x Monster egg, 1x Monster Feather

Harpy Feathers
Harpy Feathers kunnen van Harpy vleugels af gehaald worden als je een Harpy gedood hebt en gebruikt worden om andere voorwerpen mee te maken. Alchemists verkopen Harpy Feathers.
Dismantle: 1x Monster Feathers

Leshen Resin
Leshen Resin kan worden gebruikt om verschillende voorwerpen mee te maken. Het is een veel gezocht Alchemy voorwerp wat gebruikt voor door Mages voor sommige Spells. Hierdoor is het veel waard.
Dismantle: 1x Monster Blood, 1x Resin

Light Essence
Light Essence is te krijgen van Noonwraiths en is veel waard. Kan gekocht worden bij Alchemists. Wordt gebruikt bij magische spreuken door Mages.
Dismantle: 1x Monster Essence

Monster Blood
Monster Blood is een Alchemy voorwerp die wordt gebruikt bij het craften van verschillende wapens en armor. Armorers en Blacksmiths zoeken vaan naar Monster Blood.

Monster Bones
Monster Bones zijn Alchemy voorwerpen die worden gebruikt bij het craften van verschillende wapens en armor. Armorers en Blacksmiths hebben dit voorwerp vaak nodig.

Monster Claw
Monster Blood is een Alchemy voorwerp die wordt gebruikt bij het craften van verschillende wapens en armor. Vaak zoeken Armorers en Blacksmiths ernaar. Soms gebruiken Mages Monster blood in hun spells.

Monster Essence
Monster Essence is een Alchemy voorwerp die wordt gebruikt bij het craften van verschillende wapens en armor. Vaak zoeken Armorers en Blacksmiths ernaar. Wordt soms gebruikt door Mages in spells.

Monster Eye
Monster Eye is een Alchemy voorwerp die wordt gebruikt bij het craften van verschillende wapens en armor. Armorers en Blacksmiths zoeken vaan naar Monster Blood.

Monster Liver
Monster Bones zijn Alchemy voorwerpen die worden gebruikt bij het craften van verschillende wapens en armor. Armorers en Blacksmiths hebben dit voorwerp vaak nodig.

Monster Saliva
Monster Saliva is een Alchemy voorwerp die wordt gebruikt bij het craften van verschillende wapens en armor. Vaak zoeken Armorers en Blacksmiths ernaar. Wordt gebruikt door Mages in spells.

Necrophage Hide
Necrophage is een Alchemy voorwerp dat vaak wordt gebruikt bij het maken van andere voorwerpen. Alchemists verkopen het.
Dismantle: 1x Monster Blood

Nekker Blood
Nekker blood wordt gebruikt bij het maken van andere voorwerpen. Het wordt soms ook gebruikt door mages voor Spells. Wordt verkocht door Alchemists.
Dismantle: 1x Monster blood

Nekker Heart
Nekker heart kan gebruikt worden bij het maken van andere voorwerpen. Alchemists verkopen Nekker heart
Dismantle: 1x Monster heart

Nekker Claw
Nekker claws kunnen worden genomen van dode Nekkers. Ze kunnen gebruikt worden in het maken van andere voorwerpen. Alchemists verkopen Nekker Claw.
Dismantle: 1x Monster Claw

Specter Dust
Specter Dust is een door Mages veel gezocht Alchemy voorwerp om te gebruiken in spells. Kan worden gebruikt om andere voorwerpen mee te maken.

Werewolf Hide
Werewolf hide is een Alchemy voorwerp wat gebruikt kan worden door Mages voor de weerwolfvloek.

Wyvern Hide
Wyverns hebben een extreem harde huid die gebruikt kan worden om verschillende soorten armor te maken. Daarbij is het erg veel waard. Te koop bij Alchemists.
Dismantle: 1x Monster plate, 1x Chitin Scale


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prelude.forumactie.com
 
Monster remains
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prelude to War :: General :: Glossary :: Informations-
Ga naar: