They say that progress illuminates the darkness. But there will always, always be darkness.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

 

Deel | 
 

 Herbs

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Admin
Admin


PROFILEAantal berichten : 36
Crowns : 0
Registratiedatum : 13-11-16
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Herbs   wo nov 16, 2016 5:04 pmHerbs

Allspice
Niet te vinden in het wild. Enkel te kopen bij Herbalists. Kan gebruikt worden door dokters tegen ontstekingen.

Arenaria
Arenaria is een bloem die enkel te vinden in een aantal velden in Velen. Groeit alleen in de lente en zomer. Ook te koop bij Herbalists.

Belisse fruit
Een vrucht die aan bomen groeit en te vinden in Novigrad en Skellige, in open gebieden. Groeit enkel in de zomer. Ook te koop bij Herbalists. Kan gebruikt worden door dokters tegen ontstekingen.

Beggartick Blossom
Een bloem die vrijwel overal kan groeien, in zowel lichte als donkere gebieden. Komt voor in Skellige, Novigrad en Velen. Ook te koop bij Herbalists.

Berbercane fruit
Berbercane fruit is een vrucht die aan een bomensoort in Novigrad en Skellige in de herfst groeit. Ook te koop bij Herbalists. Kan door dokters gebruikt worden tegen  hoofdpijn en migraine.

Bison grass
Bison grass groeit nergens in Novigrad, Skellige en Velen dus is enkel te krijgen bij Herbalists.

Blowball
Blowball, beter bekend als paardenbloem, groeit in open velden in Novigrad, Skellige en Velen. Ook te krijgen bij Herbalists. Groeit het hele jaar door.

Bryonia
Bryonia is een mos die groeit op rotsen in Skellige en Novigrad. Ook te krijgen bij Herbalists. Groeit het hele jaar door.

Buckthorn
Buckthorn is een onderwaterplant die in Velen, Novigrad en Skellige voorkomt. Het staat bekend om zijn verschrikkelijke stank, het ruikt naar rottend vlees. Groeit het hele jaar door.

Celandine
Celandine is een kruid die in de bossen van Velen, Skellige en Novigrad groeit. Het wordt veel gebruikt als middel tegen pijn. Ook te krijgen bij Herbalists. Groeit enkel in de lentes.

Cortinarius
Cortinarius is een paddenstoel die in Velen, Skellige en Novigrad voorkomt in donkere gebieden als grotten en dichtbegroeide bossen. Vaak worden ze geplukt door mensen om de ultieme hallucineer experience te krijgen. Groeit het hele jaar door.

Crow's eye
Crow's eye is een noot die in de herst aan de bomen groeit. De noot is in Novigrad en Skellige te vinden. Ook zijn ze te krijgen bij Herbalists. Het binnenste van de noot wordt vaak gebruikt om koorst te verlagen.

Fool's parsley leaves
Fool's parsley leaves zijn een veel voorkomende plant die vrijwel overal in Skellige, Velen en Novigrad voorkomt in ieder jaargetijd. De bladeren worden vaak gebruikt om een door een Mage aangebrachte vloek op te heffen.

Ginatia Petals
Ginatia petals is een veel voorkomende bloemensoort die in de lente op open velden in Skellige, Novigrad en Velen groeit. De plant wordt door dokters vaak in water gebruikt om wonden te ontsmetten. Ook te koop bij Herbalists.

Green mold
Green mold is een mossoort die enkel bij Herbalists te krijgen is.

Han fiber
Han fiber is een veel voorkomende plant die het hele jaar door groeit in Skellige, Velen en Novigrad. Han fiber wordt vaak gebruikt om van keelpijn en gehoest af te komen.

Hellebore petals
Hellebore petals is een bloemensoort die in de lente en zomer groeit in Skellige, Velen en Novigrad. Ze zijn ook te koop bij Herbalists.

Honeysuckle
Honeysuckle is een plant die het hele jaar door in Novigrad en Skellige groeit, vaak tegen muren of in de buurt van struiken. Bij een grote inname van Honeysuckle is het dodelijk. Ook te koop bij Herbalists.

Longrube
Longrube zijn zaden die van de Longrube plant komen, welke groeien in grotten in Novigrad en Skellige. Vaak wordt Longrube gebruikt om mensen voor een operatie te verdoven. Ook te koop bij Herbalists

Mistletoe
Mistletoe is een giftige bloemensoort die enkel te verkrijgen is bij Herbalists.

Moleyarrow
Moleyarrow is een bes die groeit aan struiken die vooral in moerassen voorkomen. Het komt dus enkel voor in Velen en groeit alleen in de herfst. Moleyarrow wordt vaak gebruikt om infecties en ontstekingen te verminderen. Ook te koop bij Herbalists.

Puffball
Puffball is een paddenstoel die vooral in grotten voorkomt. Het groeit het hele jaar door in Novigrad en Skellige. Wordt vaak als eten gebruikt. Is ook te krijgen bij Herbalists.

Pringrape
Pringrape is een vrucht die in de zomer en herst in de bossen van Velen, Novigrad en Skellige groeit. Pringrape wordt vaak gebruikt om koorts te verminderen. Het is ook te krijgen bij Herbalists.

Ranogrin
Ranogrin is een plant die in de bossen van Skellige en Novigrad groeit, het hele jaar door. Is ook te krijgen bij Herbalists.

Ribleaf
Ribleaf is een plant die het hele jaar lang voorkomt in de bossen van Skellige en Novigrad. Wordt vaak gebruikt tegen allergische reacties.

Sewant Mushrooms
Sewant Mushrooms zijn paddenstoelen die het hele jaar door voorkomen in grotten en moerassen. Ze groeien in Velen, Skellige en Novigrad.

White Myrtle Petals
White Myrtle Petals zijn bloemen die voorkomen in open velden en lichte bossen. Ze groeien enkel in de lente en zomer en komen voor in Velen, Novigrad en Skellige. Ook te koop bij Herbalists.

Wolfsbane
Wolfsbane is een plantensoort die in de herst en winter voorkomt in Velen, Novigrad en Skellige. Ze groeien vooral in bossen. Ook te koop bij Herbalists.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prelude.forumactie.com
 
Herbs
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prelude to War :: General :: Glossary :: Informations-
Ga naar: